Otvaramo AVR laboratoriju — isprobajte kretanje u VR prostoru Startit Centra

Izvor: ITdogadjaji.com, 18.Mar.2016, 15:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otvaramo AVR laboratoriju — isprobajte kretanje u VR prostoru Startit Centra

U želji da kod domaće zajednice probudimo svest za nove talase tehnologije koji nam dolaze, i da razvijemo zajedničke kapacitete za kreiranje proizvoda koji će biti zasnovani na njima, najavljujemo otvaranje Startitove AVR (augmented & virtual reality) laboratorije.

U okviru nje ćemo organizovati niz radionica, predavanja i hakatona, ali i pružiti svakom zainteresovanom priliku da testira opremu — od VR prostora u našem beogradskom Centru do head >> Pročitaj celu vest na sajtu ITdogadjaji.com << mounted display-eva i drugog egzotičnog hardvera. Laboratoriju pokrećemo u bliskoj saradnji sa VRLabs, kompanijom sa kojom radimo u našem zajedničkom prostoru.

Sledećeg četvrtka, 24. marta, ćemo u prostoru Startit Centra ugostiti ekipu iz HTC-a koja će nam prikazati mogućnosti njihovog Vive proizvoda. Verujemo da će nam ovo pružiti predstavu o mogućnostima kako ovog konkretnog sistema tako i samog koncepta, i dati nam ideje za to kakve proizvode možemo da pravimo za ovaj sledeći veliki talas tehnologije.

Na raspolaganju imamo 28 slotova od po 15 minuta, između 11 i 18 časova. Molimo sve zainteresovane da se prijave koristeći formu ispod, uz napomenu da je demonstracija namenjena pre svega developerima koji planiraju da razvijaju AVR igre i druge proizvode.

Prijave su otvorene do ponedeljka 21. marta u 12 časova, a najkasnije do kraja tog dana ćemo vam javiti da li i koji slot možemo da vam dodelimo. Ranije prijave mogu ranije dobiti potvrdu slota.

Prijavite se ovde.

Autor: ITD Ekipa

Nastavak na ITdogadjaji.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITdogadjaji.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITdogadjaji.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.