Otkriveni početak DOOM bete i novi trejler

Izvor: B92, 10.Mar.2016, 13:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otkriveni početak DOOM bete i novi trejler

Dok čekamo čuveni petak trinaesti u maju i izlazak novog DOOM-a, već krajem marta ćemo imati priliku da isprobamo multiplayer komponentu igru.

Ovo će nažalost biti zatvorena beta i pristup njoj će biti moguć samo ako ste prednaručili Wolfenstein: The New Order ili ste ga kupili na dan izlaska dok je još postojalo izdanje sa kodom za DOOM. Ukoliko se, pak, nalazite u toj grupi, DOOM ćete moći da igrate od 31. marta do 3. aprila na PC-u i konzolama Playstation 4 i Xbox >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << One, a više detalja o aktiviranju i tačnim vremenima možete videti na zvaničnoj FAQ strani.

U beti će biti dostupna dva moda igre: 6vs6 timski Deathmatch i Warpath na mapama Heatwave i Infernal. Od oružja ćete na raspolaganju imati popriličan arsenal: Rocket Launcher, Plasma Rifle, Super Shotgun, Vortex Rifle, Static Rifle, Heavy Assault Rifle, Lightning Gun, Gauss gun, dva tipa granata i ručni teleporter. Igra će zahtevati Intel i5, 8GB RAM i GeForce GTX 670 kao minimum za udobno igranje, kao i 22GB prostora za instalaciju a radiće isključivo na 64-bitnim operativnim sistemima.

Izvor: play.co.rs

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.