Otkrivene glavne uloge za The Last of Us seriju: Da li ste zadovoljni?

Izvor: B92, 14.Feb.2021, 10:10

Otkrivene glavne uloge za The Last of Us seriju: Da li ste zadovoljni?

Rad produkcijske kuće HBO na The Last of Us seriji pokazuje napretka, i to velikog, pošto su odabrani glumci koji će se naći u glavnim ulogama.

Pedro Paskal, koji je glumio Mandalorijana i Oberina Martela u "Game of Thrones", u nadolazećoj seriji igraće Džoela, ciničnog trgovca i švercera.

Izgleda da HBO baš voli da radi sa glumcima sa kojima je ranije sarađivao, pošto će i u ulozi Eli biti glumica iz "Game of Thrones". Ulogu devojčice koja je ključ preživljavanja >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << čitave civilizacije preuzeće Bela Remzi, inače Lijana Mormont u pomenutoj seriji,p renosi play.co.rs.

Već znamo da će na poziciji izvršnog producenta biti Kreg Mazin, zajedno sa producentom iza samih igara Nilom Drukmenom. Trenutno je poznato još da priča neće biti potpuno nova, već će se HBO truditi da dodatno proširi radnju iz prve video-igre.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.