Otkazan Among Us 2: Original nije stvoren za ovoliki broj igrača

Izvor: B92, 07.Okt.2020, 13:32

Otkazan Among Us 2: "Original nije stvoren za ovoliki broj igrača"

Mesec dana nakon što je najavljen, Among Us 2 je otkazan. Umesto toga, studio Innersloth je odlučio da unapredi originalni Among Us.

Kako kažu iz Innersloth-a, mada je trenutna baza podataka video-igre prilično zastarela, ima više smisla unaprediti je, nego napraviti nastavak "od nule". Naravno, to znači puno rada na adaptaciji za bazu igrača mnogo veću nego što je studio ikada očekivao.

"Sav sadržaj koji smo namenili za Among Us 2, ući će u unapređenu verziju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << originalnog Among Us. Ovo će verovatno biti teško uraditi, pošto moramo da zađemo duboko u osnovni kod video-igre i da preradimo neke delove", rekli su iz studija.

Nakon što je Among Us doživeo neočekivani uspeh na Twitch platformi, serveri su počeli da rade sporije, zbog "zagušenja" koje je izazvao veliki broj igrača. Zanimljivo je da se sprema podrška za daltoniste, ali i novi "friends" sistem, kao i nove mape.

Iz studija Innersloth su naglasili kako originalna video-igra nije stvorena da podrži ovoliki broj igrača, pa joj je zbog toga potreban "remont".

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.