Osnivač LoL-a otkriva planove Riota za MMORPG

Izvor: ItRešenja.com, 09.Jan.2020, 12:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osnivač LoL-a otkriva planove Riota za MMORPG

Jedan od osnivača League of Legedsa, Mark Meril je izjavio da bi voleo da Riot izda svoj MMORPG koji bi bio baziran na misterioznom svetu – Runeterra. Ipak, naveo je da postoji previše problema, koji stoje na putu njegovog sna. 

Sve do skoro, kompanija Riot Games je morala svakodnevno da sluša veliki broj šali na svoj račun, pošto je jedina njihova igra zapravo bio LoL. Samim tim, to ”s” u Riot Games, nije bilo potrebno. Doduše, tokom proslave desetogodišnjice firme, >> Pročitaj celu vest na sajtu ItRešenja.com << Riot je najavio nekoliko igara, kao što su FPS ”project-A”, kartična igra Legends of Runeterra i mobilna igra The Wild Rift.

Nakon toga najavljen je i League of Legends tabačina, kao i strateška igra Ruined King. Iako je definitvno ovim potezima, Riot pokazao svoje ambicije, još uvek fali jedna stvar, a to je MMORPG.

Tokom svih tih objava, pojavio se još jedan naslov, koji je i dalje bez naslova – ”Project F”. Iako su se mnogi nadali da će igra možda biti MMO, Meril je potvrdio da će to biti Hack and Slash igra i da definitvno nije MMO.

Meril je takođe priznao da je zajedno sa developerima u poslednjih par godina često razmišljao o toj ideji, ali da nije dovoljno samo reći: ”Hajde da gradimo MMORPG”.Nakon toga, dodao je: ”Voleo bi da radimo MMORPG, ali takođe moramo da postavimo realna očekivanja. Ako taj projekat započnemo, trajaće godinama.”

Izvor: Klan RuR

Nastavak na ItRešenja.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ItRešenja.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ItRešenja.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.