Oslušnite igru uz HyperX Cloud II slušalice

Izvor: ItRešenja.com, 05.Apr.2015, 02:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oslušnite igru uz HyperX Cloud II slušalice

Kada je pre dve godine Kingston odlučio da proširi svoju ponudu gejmerskim periferijama, mnogi su se iznenadili pojavom prvih slušalica sa HyperX potpisom nemenjenih upravo ovoj publici. Nakon HyperX Siberia v2 modela stigao je HyperX Cloud, a najaktuelniji HyperX Cloud II dostupan je od februara ove godine. Novi model, za razliku od prethodinka, poseduje USB box sa zvučnom karticom i kontrolerom novog dizajna, a posebno unapređenje u gemingu donosi 7.1 virtuelni okružujući zvuk.
>> Pročitaj celu vest na sajtu ItRešenja.com <<
Dizajnersko rešenje ovih slušalica je vrlo moderno, iako se ne razlikuje previše od prve serije osim kada je reč o asortimanu boja koje nudi – crvena, siva i pink. Za osnovu konstrukcije je upotrebljen metal, rajf je obložen kvalitetnom kožom na kojoj je proštepan HyperX logo, a jastučići dolaze u dve varijante sa platnenom i kožnom oblogom tako da je udobnost na visokom nivou. Drajveri prečnika 53 mm proizvode zvuk u rasponu od 15Hz do 25.000 Hz uz SPL od 98 dBA.

Box za kontrolu zvuka poseduje LED pozadinsko osvetljenje, a pritiskom na dugme, gejmeri lako mogu da se prebace na 7.1 virtuelni okružujući zvuk koji pomaže boljem pozicioniranju protivnika. To je ujedno i najbitnije unapređenje u odnosu na prethodni model.

Imajući u vidu veliki broj uređaja na kojima mogu da se igraju najnoviji naslovi, proizvođač je dodao USB priključak za povezivanje na PC i Mac računare i 3.5mm stereo slot za gejming na PS4 i Xbox One.

Iako će mnogi pomisliti da cena od 150 evra nije niska, mi kažemo da za ovakav kvalitet, kako u pogledu performansi, tako i po pitanju dizajna nećete naći u ovom rangu.

Nastavak na ItRešenja.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ItRešenja.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ItRešenja.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.