Olympus PEN E-P3

Izvor: ITsvet.com, 06.Jul.2011, 11:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Olympus PEN E-P3

Olympus je predstavio E-P3, petu generaciju Micro Four Thirds digitalnih foto-aparata. Novi model koji nosi oznaku P3 karakteriše sličan izgled PEN kućišta kao i unapređeni 12MP senzor, dok je po svim drugim karakteristikama potpuno drugačiji. Najmoderniji vodeći PEN model odlikuje ono što kompanija naziva najbržim AF-S performansama, a tu je i novi engine koji je specijalno dizajniran za Olympus PEN i koji odlikuje i Real Color Technology za unapređenu reprodukciju boje i postizanje većih brzina. Olympus PEN E-P3 će biti dostupan u crnoj, beloj i boji srebra a na tržištu će se pojaviti sredinom avgusta meseca ove godine.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Novi Fujifilm proizvodi

Izvor: ITsvet.com, 06.Jul.2011

Fujifilm ima želje da nadmaši Samsung kao četvrtog na svetu proizvođača digitalnih foto-aparata do marta meseca naredne godine te da do 2013. godine ugrozi i treću poziciju na kojoj se kompanija Nikon trenutno nalazi. Takeshi Higuchi, rukovodilac Fujifilm odeljenja digitalnih foto-aparata, navodi...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.