Održana premijera filma Fast X

Izvor: ItRešenja.com, 19.Maj.2023, 00:53

Održana premijera filma Fast X

Sinoć je u bioskopu Cineplexx Galerija Beograd održana svečana IMAX premijera filma „PAKLENE ULICE 10“ (FAST X) najnovijeg nastavka jedne od najpopularnijih filmskih franšiza ikada!

Na filmskom platnu, u vožnji života, okupili su se glumci koji nas godinama oduševljavaju svojim ulogama u ovoj filmskoj sagi, a upravo je priča koja podiže nivo adrenalina u krvi okupila brojne fanove, kako širom sveta, tako i na našoj, domaćoj premijeri!

Pred sam početak >> Pročitaj celu vest na sajtu ItRešenja.com << filma publiku je pozdravio Srđan Erceg, sportski komentator i veliki poznavalac Formule 1 i MotoGP-a.

U prepunoj IMAX sali, koja publici pruža jedinstveno vizuelno i audio iskustvo, fanovi PAKLENIH ULICA“ ovacijama su ispratili početak filma i fascinantne scene vožnji, koje naravno dominiraju filmom „PAKLENE ULICE 10“.

Uz aplauze i glasne pohvale upućene Domu, Leti i ostalim likovima koji čine najjaču filmsku porodicu na svetu, oduševljenje je izazvao i Džejson Momoa tumačeći lik živopisnog negativca Dantea.

Među najvatrenijim fanovima svakako je bila i mlada i popularna pevačica, Anđela Ignjatović Breskvica, koja je upravo zbog svoje ljubavi prema franšizi „PAKLENE ULICE“ ali i automobilima izabrana za ambasadora ovog filma. Njena pojava je izazvala veliko oduševljenje mnogobrojnih fanova koji su došli da je pozdrave, a potom i pogledaju film.

„Automobile volim od kad sam bila baš mala, a tu ljubav su mi usadili tata i brat. Što se tiče ovih filmova, njih obožavam, a mislim da svi koji me znaju znaju i koliko obožavam Leti. Od ’PAKLENIH ULICA 10’ očekujem da me pomeri, kao i svaki film do sada, i ne mogu da dočekam da ga odgledam. Nestrpljivo sam čekala premijeru i mislim da će biti divno“, kazala je pevačica.

Celu izjavu Anđele Ignjatović Breskvice povodom premijere filma „PAKLENE ULICE 10“ možete pogledati putem ovog linka

O FILMU: Počinje kraj puta.

 „PAKLENE ULICE 10“, deseti film istoimene sage, otvara poslednje poglavlje jedne od najpoznatijih i najpopularnijif filmskih franšiza ikada. Sada, u trećoj deceniji postojanja i dalje odiše snagom i okuplja istu glumačku ekipu sa kojom je sve počelo.

Tokom svojih misija i uprkos nemogućim izgledima, Dom Toreto (Vin Dizel) i njegova porodica nadmudrili su, iznervirali i prevozali svakog neprijatelja koji im se našao na putu. Sada se suočavaju sa najsmrtonosnijim protivnikom do sada: zastrašujućom pretnjom koja se pojavljuje iz senki prošlosti, i koja je, podstaknuta krvnom osvetom, odlučna u nameri da razbije ovu porodicu i uništi sve i svakoga, koje Dom voli, zauvek.

Nastavak na ItRešenja.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ItRešenja.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ItRešenja.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.