Održan SAPPHIRE 2008

Izvor: B92, 26.Maj.2008, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Održan SAPPHIRE 2008

U periodu od 19. do 21. maja održana je međunarodna konferencija SAPPHIRE 2008.

Jovana Milićević




Pod nazivom "Pomeramo granice biznisa" kompanija SAP, lider u proizvodnji poslovnog softvera, organizovala je međunarodnu konferenciju - SAPPHIRE 2008 koja je održana u Berlinu u periodu od 19. do 21. maja. Ovogodišnja konferencija imala je za cilj da objedini vodeće umove biznisa i tehnologija u radu na inovacijama, usavršavanju zaposlenih i saradnji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na svim poljima poslovanja.

Događaj je okupio najveća imena IT industrije i omogućio susret stručnjaka, razmenu tehnoloških rešenja i iskustava. Domaćin, kompanija SAP, predstavio je više od 200 svojih sertifikovanih dobavljača prisutnih širom sveta u oblasti hardvera, konsultantskih usluga, implementacije usluga i podrške, i time, po rečima Martija Homliša, direktora marketinga u SAP-u, kao i svake godine okupio "mnoge različite članove SAP ekosistema sa zajedničkim ciljem: optimizovati SAP rešenja u cilju odgovora na najveće poslovne izazove današnjice".

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.