Održan IBM Forum 2012

Izvor: ITsvet.com, 25.Okt.2012, 15:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Održan IBM Forum 2012

Lokalna kancelarija kompanije IBM održala je danas peti IBM Forum u hotelu Hyatt Regency. Ove godine, IBM Forum je ugostio blizu 300 stručnjaka iz oblasti telekomunikacija, bankarstva, finansija, javnog sektora, IT sektora... Učesnici su bili u prilici da se upoznaju sa trendovima kod nas i u svetu, kao i da se informišu kako mogu da unaprede već postojeće procese i na taj način postanu nosioci pozitivnih tehnoloških promena u Srbiji. Osnovna ideja ovogodišnjeg IBM Foruma je pametnija planeta na delu, a osnovne teme koje su predstavljene su digitalna Austrija, studija slučaja austrijskog e-government rešenja, Pure sistemi, sistemi sa integrisanim stručnim znanjima, kao idealna infrastruktura za Cloud i transformacija poslovnih modela.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Na IBM forumu predstavljena "digitalna Austrija"

Izvor: B&F Online, 25.Okt.2012

Lokalna kancelarija kompanije IBM održala je danas peti IBM Forum u hotelu Hyatt Regency, na kojem su predstavljene digitalna Austrija, studija slučaja austrijskog e-government rešenja, Pure sistemi, sistemi sa integrisanim stručnim znanjima, kao idealna infrastruktura za Cloud i transformacija...

Nastavak na B&F Online...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.