Izvor: Nezavisne Novine, 18.Feb.2017, 01:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odlične vijesti za sve ljubitelje igre Pokemon Go

Nadogradnja Pokemona Go donosi više od 80 novih pokemona koje će trebati skupiti, kao i neke dodatne opcije

Prošlo ljeto mnogima je obilježila igra Pokemon Go te su ljudi širom svijeta 'lutali' gradovima i naseljima sa moilnim telefonima  u ruci pokušavajući uhvatiti što više pokemona.

Ova je igra u kratko vrijeme postala iznimno popularna, a pojavljivanje rijetkih pokemona izazvalo bi pravu histeriju te bi hijade pokemon trenera preplavile ulice i parkove pokušavajući >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << ih uhvatiti.

Nakon nekog vremena interes korisnika se smanjio, a iz Niantica su početkom ove sedmice najavili nove pokemone koji bi ponovno trebali povećati interes korisnika koji će ih 'pokušati skupiti sve'.

'Od ove sedmice imećete priliku skupiti više od 80 pokemona originalno otkrivenih u Johto regiji i Pokemon Gold i Pokemon Silver video igrama', objavio je Niantic su na službenom blogu.

 Novi pokemoni dostupni su od juče u sklopu 'Generation 2' nadogradnje, a zbog velike navale korisnika došlo je do rušenja servera kompanije, što je izazvalo brojne negativne komentare nestrpljivih korisnika na društvenim mrežama.

Osim novih likova, ova nadogradnja donosi i neke nove opcije poput načina na koji pokemoni reaguju kada ih korisnici pokušavaju uhvatiti, biće puno više mogućnosti za evoluciju pokemona, uređivanje avatara itd.

Više o nadogradnji i novim opcijama pročitati na službenom blogu Pokemona Go.

(NN/zimo.hr)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.