Odlična prodaja Mac računara

Izvor: ITsvet.com, 04.Maj.2015, 09:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odlična prodaja Mac računara

Po prvi put od 2011. godine, Apple je zabeležio veću zaradu od prodaje desktop i notebook računara nego od prodaje iPad uređaja. Postavlja se pitanje da li je to pravi pokazatelj toga da se PC računari vraćaju na velika vrata? U poslednja tri meseca, Apple je prodao 4.6 miliona Mac računara, što je povećanje od 10 odsto u odnosu na isti period prošle godine. Ono što treba naglasiti jeste da je reč o finansijskim podacima koji se odnose na period do kraja marta, što znači da ne uključuju zaradu koja je generisana prodajom njihovih najnovijih notebook računara koji su se u prodaji pojavili 10. aprila.

Nastavak na ITsvet.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mercedes u prva četiri meseca pretekao BMW po prodaji u SAD-u

Izvor: AutoBlog, 04.Maj.2015

Zahvaljujući povećanju aprilske prodaje od 13% (pre svega uz pomoć modela C, CLA i GLA klase), Mercedes na tržištu SAD-u nakon prva četiri meseca ove godine zauzima lidersku poziciju po prodaji premium automobila. Nakon prva četiri meseca Mercedes naime vodi sa 1.900 više prodatih automobila...

Nastavak na AutoBlog...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.