Izvor: TehnoMagazine.com, 29.Maj.2014, 15:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odlična marketinška ideja pomoću koje možete povećati broj poseta na web stranici

Svi mi koji se bavimo online medijima uvek gledamo kako da imamo što više poseta, ali kao što možete pogoditi, to je onaj teži deo posla.
Za dizanje posećenosti stranice treba puno truda, rada i učenja na greškama, ali postoje i druge metode, recimo ova. Naime, vrlo jednostavna ideja povećala je u dve nedelje posete stranici za čak 37%, što je prilično dobar uspeh kada vidite o čemu se zapravo radi.
Svaki dan odlazite u toalet da perete ruke, imate papirne ubruse? >> Pročitaj celu vest na sajtu TehnoMagazine.com << Ovi kreativci dosetili su se genijalne ideje da im upravo papirni ubrusi posluže kao marketinški kanal. Sve zajedno snimili su kamerama, i pratili prilično impresivne rezultate.
Ovo je samo dokaz da ponekad treba bili kreativan kako biste dobili ono što želite.
http://www.youtube.com/watch?v=sfjFgFYBEmA

(TehnoMagazine.com)

Nastavak na TehnoMagazine.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TehnoMagazine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TehnoMagazine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.