Objavljen trejler za Mortal Kombat film: Brutalnost dostojna video-igara VIDEO

Izvor: B92, 18.Feb.2021, 17:21

Objavljen trejler za Mortal Kombat film: Brutalnost dostojna video-igara VIDEO

Na internetu se pojavio trejler za novi Mortal Kombat film.

U pitanju je video-snimak na kom je prikazano mnoštvo popularnih likova iz franšize, kao što su Liu Kang, Sub Zero, Scorpion i Sonya Blade.

Osim njih, možemo da nazremo još neka poznata lica - tu su Shang Tsung, Goro, Mileena, pa čak i Noob Saibot.

Trejler je pun nasilja (nije kao da se čudimo) što sugeriše da bi i film mogao da bude više nalik video-igri nego što je to bio slučaj sa nekim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ranijim verzijama.

Možemo da vidimo čak i neke naznake fatalitija, kao onaj u kom se Liu Kang pretvara u vatrenog zmaja , Kane koji drži srce protivnika, ili Scorpion koji kaže "Get over here".

Kako je za sada najavljeno, film rađen po čuvenoj frnašizi video-igara bi trebalo da se nađe u bioskopima za nešto manje od dva meseca, 16. aprila.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.