Objavljen datum predstavljanja novog AJFONA

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Avg.2019, 10:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Objavljen datum predstavljanja novog AJFONA

Nije daleko!

Epl je objavio sedmu beta verziju iOS 13 operativnog sistema, a među fotografijama koje su prikazane tom povodom pojavljuje se i datum koji ukazuje kada će biti predstavljeni novi Ajfon (iPhone) modeli. Prema njima, to će se dogoditi 10. septembra ove godine.

Screenshot koji je nazvan "HoldForRelease" prikazuje između ostalog i ikonicu iOS Calendar aplikacije, koja na sebi ima datum 10. septembar. To naravno, samo po sebi, ne znači da će baš tada >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da budu predstavljeni Ajfon 11 modeli, ali ako uzmemo u obzir da je prošle godine prikazan sličan snimak ekrana na kome je bio označen 12. septembar (datum kada su predstavljeni Ajfon 10 telefoni), onda stvari postaju mnogo jasnije, prenosi PC Press.

Čak i da u javnost nije dospela ova slika, moglo bi se očekivati da se premijera novih telefona održi u to vreme. Epl već godinama nove Ajfone predstavlja negde u tom periodu. Događaji su se uvek održavali drugog utorka u septembru, sem prošle godine, kada je održan u sredu (verovatno zato što je utorak padao na datum 11. septembra).

Očekuje se da će pored tri nova Ajfona, Epl predstaviti i novi Apple Watch. Nezvanično se sporadično pominju informacije i o redizajniranom MacBook Pro računaru sa ekranom od 16 inča, mada tu informaciju treba uzeti sa rezervom. Pored pomenutih stvari, očekuje se predstavljanje prve stabilne verzije iOS-a 13, kao i macOS Catalina-e operativnih sistema, koji će korisnicima biti na raspolaganju nekoliko nedelja nakon događaja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.