Obiđite Firencu i šopingujte u Trstu uz popust Superodmora

Izvor: Blic, 05.Nov.2014, 08:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obiđite Firencu i šopingujte u Trstu uz popust Superodmora

Firencu, koja se nalazi u regiji Toskana, između Jadranskog i Tirenskog mora, mnogi zovu "italijanska Atina", zbog brojnih kulturnih i umetničkih spomenika. Upoznajte ovaj grad na reci Arno i uštedite 20 evra uz Superodmor.

Ukoliko danas na portalu Superodmor.rs rezervišete aranžman od 1. januara naredne godine, dva noćenaj sa doručkom i autobuski prevoz platićete 99 evra po soobi, umesto redovne cene od 119 evra. Firenca je grad umetnosti i nauke, industrije i zanatstva, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kulture i trgovine.

Prema programu puta planiran je obilazak grada u pratnji lokalnog vodiča, a fakultativno je moguće obići Katedralu Santa Maria del Fiore koja je simbol Firence sa čuvenom kupolom, napraviti izlet do Sijene i San Điminjana. Tokom panoramskog obilaska videćete: Duomo, Trg Pjaca del Kampo, palatu Salimbeni, krstionicu, univerzitet... Planiran je i obilazak Trsta i outleta Palmanova, gde možete da obavite šoping.

Više informacija možete da pročitate ovde.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.