Obama i Ber istraživali Aljasku

Izvor: Nezavisne Novine, 02.Sep.2015, 19:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obama i Ber istraživali Aljasku

Američki predsjednik i televizijski voditelj zajedno su snimili jednu epizodu tv šoua 'Running Wild'. Oboje su podijelili zajednički selfie na društvenim mrežama

Barak Obama (54) je u trodnevnoj posjeti Aljasci gdje sa predstavnicima ostalih država na konferenciji o klimatskim promjenama raspravlja o hitnim akcijama koj će usporiti zagrijavanje Arktika.

U međuvremenu, američki predsjednik susreo se i s Berom Grislom, poznatim istraživačem i zaljubljenikom >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << u prirodu. Zajednički selfie oboje su objavila na profilima društvenih mreža.

- Sva sreća da je ovo bio jedini medvjed (bear) na kojeg sam naišao - napisao je Obama pored svoje fotografije na Instagramu.

Tokom boravka na Aljasci predsjednik je snimio i jednu epizodu za Berove emisiju 'Running Wild'.

U poznatoj emisiji već su se pojavili Kejt Hadson. Majkl Džordan i Zak Efron.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.