OVO ĆE PAMTITI Stajao je u prvom redu, kad je Bijonse obratila pažnju na njega

Izvor: Blic, 04.Dec.2014, 12:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVO ĆE PAMTITI Stajao je u prvom redu, kad je Bijonse obratila pažnju na njega

Kaže da će zauvek ovo pamtiti – velika zvezda pogledala ga pravo u oči!

Pre tačno godinu dana veliki obožavalac Bijonse Nouls bio je na njenom koncertu, ali nije mogao ni da sanja da bi mu se ovako nešto moglo dogoditi.

Kao pravi strastveni fan, takozvani Mr Pablo stajao je u prvom redu i snimao koncert telefonom kada mu se u jednom trenutku Bijonse skroz približila i počela da pravi smešne face, a on je naravno sve snimio, piše Dnevnik.hr

'Bijonse >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i ja imali smo takmičenje u buljenju i jedan i drugi smo pravili smešne izraze lica. Jednostavno ne mogu da verujem da se to uopšte dogodilo. Došao sam ranije u nadi da ću uhvatiti dobro mesto na koncertu, a na kraju sam bio u VIP prostoru. To je jedno od najboljih iskustava u mom životu', napisao je uz video koji je objavio na svom Instagram profilu.

A video posted by Pablo Gonzalez (@mr_pablo_) on Dec 12, 2013 at 12:11am PST

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.