OGROMAN BROJ BANOVANIH: Igra Call of Duty morala da se obračuna sa varalicama

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Apr.2020, 20:08

OGROMAN BROJ BANOVANIH: Igra Call of Duty morala da se obračuna sa varalicama

Imaju problem...

Igra Call of Duty: Warzone brzo je okupila veliki broj igrača, pa samim tim i onih koji u igrama varaju. Upravo je zbog toga preko 50 hiljada igrača banovano, a u periodu od 10. marta kada je igra lansirana.

Here's a recap of the leaked playlists coming soon in Call of Duty Warzone:

• Duos

• Quads

• Shotty Snipers

• High Action

• One Shot

• Realism Battle Royale
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
• Hardcore Battle Royale pic.twitter.com/EFw4p4qgRD

— Call of Duty Warzone News (@BattleRoyaleCoD) March 27, 2020

Kazna za varalice

U procesu je korišćen program koji služi za detektovanje onih koji varaju, kao i onih koji distribuiraju takozvane „cheat-ove“, a detalji su ostali nepoznati, budući da developeri ne žele da javnost sazna za metode koje koriste. Igrači su upozoreni da timovi konstantno rade na tome da detektuju potencijalna kršenja pravila, a kako bi se sistem poboljšao, te obezbedili uslovi za one koji uživaju u igri.

Pretpostavlja se da borba protiv varalica u poslednje vreme zahteva još više napora, a zbog toga što se zbog izolaciji igri u isto vreme priključio veliki broj igrača.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.