OCZ proglasio bankrot

Izvor: ITsvet.com, 28.Nov.2013, 12:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OCZ proglasio bankrot

Kompanija koja se bavi proizvodnjom SSD drive-ova OCZ Technology je podnela zahtev za proglašenje bankrota, pri čemu je Hercules Technoogy Growth Capital kompanija preuzela kontrolu nad računima ove kompanije. OCZ Technology je primio ponudi od kompanije Toshiba za kupovinu aktive i intelektualne svojine nakon što bude sprovedena odluka o bankrotu. Od ulaska na tržište memorije 2002. godine OCZ je uvek svoje proizvode primarno usmeravao na tržište entuzijasta kada je reč o računarskom hardveru, prvi proizvodeći DDR RAM visokih peformansi, video kartice, USB drive-ove i različite proizvode za hlađenje.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Toshiba kupuje OCZ Technology

Izvor: ITsvet.com, 29.Nov.2013, 12:03

Kompanija Toshiba se ponudila da kupi aktivu OCZ Technology, proizvođača solid state driveova koji je proglasio bankrot. Ovim sporazumom Toshiba bi kupila najveći deo kompanije kao deo sporazuma sa lokalnim sudom za bankrot. Toshiba će kupiti OCZ samo ako može da održava vrednost poslovanja ove...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.