OBRAČUN VATROMETOM Dvoboj kao iz Hari Potera na srpski način

Izvor: Blic, 14.Jan.2015, 11:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OBRAČUN VATROMETOM Dvoboj kao iz Hari Potera na srpski način

Pre dva dana na Jutjubu osvanuo je jedan video snimak čiji su glavni protagonisti mladići iz Srbije. Ovaj klip će nekome biti duhovit, nekome manje zanimljiv, a neki će potez dvojice momaka u najmanju ruku smatrati i nesmotrenim.

Naime, dva mladića odlučila su da se "zabave" u ovim zimskim danima tako što su se skinuli do pojasa, uzeli dva vatrometa, upalili ih i gađali jedan drugog.

Da li su veliki obožavaoci Harija Potera, pa su umislili da su mladi čarobnjaci >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << a vatrometi njihovi čarobni štapići, ili su samo malo više popili, u to nećemo da zalazimo.

Možda bi se na njihovom primeru najbolje primenio citat Alberta Ajnštajna:

"Ljudska glupost i svemir su beskonačni, mada za ovo drugo nisam siguran."

VIDEO> "Hari Poter na srpski način"

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.