Novosti za Firefox

Izvor: ITsvet.com, 30.Apr.2014, 15:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novosti za Firefox

Mozilla je izdala Firefox 29.0 FINAL za desktop korisnike dok će Firefox za Android 29.0 takođe da se pojavi uskoro. Verzija 29 je značajna jer donosi veliki redizajn pretraživača kada je reč o interfejsu. Takođe ovim izdanjem debituje unapređena i jednostavnija Firefox Sync funkcija korišćenjem naloga, finalizira i omogućava Gamepad API i nudi novi interaktivni obilazak koji pomaže korisnicima da se upoznaju sa novim korisničkim interfejsom. Novi interfejs kodnog naziva Austrlais je bio u razvoju dugo vremena ali je njegov progres lagano napredovao kroz testiranje od prvog pojavljivanja u okviru Aurora builda Firefoxa 29.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Firefox 29.0

Izvor: ITsvet.com, 01.Maj.2014, 14:15

Mozilla Firefox je brz, lagan i nezahtevan open source pretraživač. Od svog javnog pojavljivanja 2004. godine Mozilla Firefox pretraživač je bio prvi koji je izazvao Microsoft Internet Explorer. Ovaj pretraživač se konstantno nalazi u top 3 pretraživača na svetu. Nova verzija Firefoxa donosi...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.