Izvor: ItRešenja.com, 09.Apr.2014, 11:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Noviteti iz NVIDIA laboratorije predstavljeni u Beogradu

U Beogradu su ove nedelje predstavljeni novi grafički procesori sa Maxwell tehnologijom kompanije NVIDIA, kao i GeForce Experience softver koji na najbolji način povezuje sve NVIDIA proizvode i optimizuje performanse računara. Ovi novi GPU-ovi omogućavaju kako gejmerima, tako i zaljubljenicima … The post Noviteti iz NVIDIA laboratorije predstavljeni u Beogradu appeared first on IT Rešenja.

Nastavak na ItRešenja.com...






Povezane vesti

NVIDIA predstavila novu dimenziju vizuelnog iskustva

Izvor: PCAxe.com, 10.Apr.2014, 09:06

GeForce Experience, G-Sync, mobile Maxwell i Shield  . Kako GPU sve više dobija na važnosti, tako i NVIDIA, kompanija koja se tradicionalno vezuje za grafičke procesore, nastoji da ide korak napred. Na događaju održanom u Beogradu prošle nedelje kompanija je pokazala GPU-ove sa novom Maxwell...

Nastavak na PCAxe.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ItRešenja.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ItRešenja.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.