Novi serijal turnira u igri League of Legends

Izvor: ItRešenja.com, 03.Dec.2017, 00:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi serijal turnira u igri League of Legends

Sa ponosom vam predstavljamo novi serijal turnira u igri League of Legends. Dobro poznata kompanija u svetu gejminga TRUST organizuje turnir i očekuje vaše prijave! Online deo turnira će se održati na platformi www.faceit.com. Prijave počinju 25.11.2017 i traju do 06.12.2017.

Deo turnira biće održan online na gore pomenutoj platformi sa početkom 8.12.2017 u 21h a samo finale će biti održano na GAMESCON-u na štandu kompanije Monitor System 17.12.2017 sa početkom u 11h. Kompanija >> Pročitaj celu vest na sajtu ItRešenja.com << TRUST je za najbolje ekipe obezbedila svoje komplete gejming periferija!

Sve dodatne informacije o načinu prijave, samoj organizaciji turnira i slično, igrači mogu dobiti slanjem emaila na [email protected]

Izvor: IT Svet

Nastavak na ItRešenja.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ItRešenja.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ItRešenja.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.