Novi opcija: GTA V omogućava hakerima da vas muče i u singlplejeru

Izvor: B92, 23.Okt.2018, 16:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi opcija: GTA V omogućava hakerima da vas "muče" i u singlplejeru

Ovih dana imamo pozitivne vesti za GTA zajednicu po pitanju varalica, ali dolazi nam i jedna veoma negativna stvar na istu temu, koja se nekako provukla developerima.

Naime, postoji novi meni u GTA V koji moderima omogućava da vide vaš Social Club ID, pa na osnovu njega mogu da vam doslovno upadnu u vaše singlplejer igranje i pomrse vam konce, pošto je GTA V uvek onlajn, i praktično jedini način da se odbranite od ovakvog potencijalnog napada jeste da igrate pirata koji je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << oflajn.

Preko ovoga mogu da vam gase igru, da vas ubijaju, menjaju parametre.

Zlonamerni ljudi su već krenuli da igračima kvare spidrun sesije, ali isto tako svako ko se u ovo razume može praktično i da svakome uništi njihov singplejer napredak ukoliko poželi.

Nadamo se da će Rockstar da brzo reaguje i ukloni ovaj sigurnosni propust, a više o tome možete čitati na ovom Reddit threadu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.