Novi mod donosi realističnije i duže bitke u Total War: Three Kingdoms

Izvor: B92, 20.Feb.2019, 21:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi mod donosi realističnije i duže bitke u Total War: Three Kingdoms

Osim što je zasnovan na istinitim događajima, Total War: Three Kingdoms donosi realističnije iskustvo nadmetanja armijama nego što je to bio slučaj u prethodnim naslovima u serijalu, i to zahvaljujući "Records" modu.

SEGA otkriva da će zahvaljujući ovom modu bitke trajati i za 30 procenata duže nego uobičajeno, kao i da će igrači morati da obrate pažnju da svoje trupe ne izmore već na samom početku borbe.

Svaki atom snage moraće da čuvaju za vreme kada >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se stvori prilika.

Gospodari neće imati "nadljudske" moći u odnosu na ostale pripradnike trupa, već će biti dosta slabiji i ranjiviji, čime se takođe naginje ka realizmu, prenosi Play.

Ovaj mod igranja je odličan za one koji traže dodatni izazov pri ratovanju, dok za one druge postoji standardno igranje.

Total War Three Kingdoms stiže 23. maja, a više detalja o Records modu možete saznati iz videa.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.