Novi event u LoL-u povodom ovogodišnjeg Worlds-a

Izvor: ItRešenja.com, 12.Okt.2019, 15:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi event u LoL-u povodom ovogodišnjeg Worlds-a

Ukoliko ste igrač League of Legends-a sigruno znate da Riot veoma često u igru ubacuje nove eventove gde možete sebi obezbediti tokene kojima možete kupiti svašta. U ponudi je zaista mnogo stvari, od ključeva, preko orbova, pa sve do najnovijih skinova koji su se pojavili na Summoners Riftu. Da biste zaradili tokene potrebno je da rešavate misije koje vam je Riot zadao i koje zaista nisu teške. Sve što treba da radite jeste da igrate i misije će se samo rešavati!

Ni ovoga puta >> Pročitaj celu vest na sajtu ItRešenja.com << nije drugačije, jer vam je Riot povodom takmičenja Worlds 2019 pripremio novi event. Pored eventa koji će biti dostupan od danas pa sve do 19. novembra, u igri će takođe biti promenjeni i izgledi pojedinih stvari, na čelu sa Baronom koji je dobio osvežen izgled. Najznačaniji skin koji je novi Worlds doneo je definitivno skin za Ryze-a koji izgleda fenomenalno.

Izvor: Klan RuR

Nastavak na ItRešenja.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ItRešenja.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ItRešenja.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.