Novi War Thunder apdejt donosi ogroman broj novina VIDEO

Izvor: B92, 18.Dec.2018, 16:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi War Thunder apdejt donosi ogroman broj novina VIDEO

Ako ste mislili da War Thunder neće do kraja godine dobiti neki novi sadržaj, onda ste se prevarili, jer Supersonic ekspanzija u ovaj MMO naslov donosi ogroman broj novina.

Svaki deo igre je dobio nešto novo, a najveći fokus je na vozilima i letelicama, kojih je sada dodato preko 50.

Tu su: 30 tenkova koji čine novo tehnološko stablo Italije, dodatna vozila i brodovi za druge nacije i supersonične avioni Javelin Mk 9, F-100D Super Sabre i MiG-19PT.

Osim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ratnih mašina, pred igračima su i tri nova bojišta, namenjena za borbu za tlu, u vazduhu i za pomorske bitke.

Uz sve to, developeri su dodali i niz izmena u funkcionisanju modela mašina i nanošenja štete, tako da igrače čeka dosta bolje igračko iskustvo, o čemu možete saznati više na ovom linku, ili pogledati u videu ispod.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.