Novi Samsungovi flegšip telefoni rekorderi u pretprodaji

Izvor: B92, 11.Mar.2019, 17:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi Samsungovi flegšip telefoni rekorderi u pretprodaji

Prodaja najnovijih pametnih telefona Samsungove premijum Galaxy S10 serije, modela S10e, S10 i S10+, počela je u više od 70 zemalja širom sveta, a do kraja meseca uređaji će biti dostupni na oko 130 tržišta.

Zanimljivo je da je, tokom pretprodajenog perioda, zabeležena prodaja veća u odnosu na bilo koji drugi Samsungov pametni telefon koji se može kupiti u Evropi, i to u periodu kraćem nego ikada.

U našem regionu, S10 uređaji su u pretprodaji ostvarili više >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << od 40 odsto bolji rezultat u odnosu na prethodni model Galaxy S9.

Model Samsung Galaxy S10+ u Evropi je ostvario više od polovine ukupne dosadašnje prodaje, što pokazuje rastući trend kada opredeljenje potrošača za telefone visokih performansi u pitnaju.

Najpopularnija boja po izboru kupaca je prizma crna, pa je skoro 50 odsto do sada prodatih uređaja bilo u toj boji.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Samsung Galaxy S10 linija uređaja zabeležila rekordnu pretprodaju

Izvor: PCAxe.com, 12.Mar.2019, 13:25

Prodaja najnovijih uređaja kompanije Samsung, Galaxy S10e, S10 i S10+ je počela u više od 70 zemalja širom sveta, uključujući Sjedinjene Američke Države, Kanadu, Indiju, Kinu i celu Evropu, a do kraja meseca uređaji će biti dostupni na oko 130 tržišta.. Samo tokom prednaručivanja zabeležena...

Nastavak na PCAxe.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.