Novi Philips 272B1G monitor za zeleniji i efikasniji radni dan

Izvor: ItRešenja.com, 18.Jun.2020, 11:13

Novi Philips 272B1G monitor za zeleniji i efikasniji radni dan

MMD, vodeći specijalista za monitore i brend licencirani partner Philips monitorsa najavljuje novi Philips 272B1G Full HD monitor, dizajniran za optimalnu udobnost i produktivnost, imajući u vidu smanjeni uticaj na okolinu. Ovaj 27 inčni (68,6 cm) LCD monitor je poboljšana verzija prošlogodišnjeg najzelenijeg monitora, Philips 241B7QGJ. Ovaj novi model nudi ekološki osvešćenim profesionalcima čitav niz inovativnih alata za povećanje efikasnosti na poslu, a pritom poštujući okolinu. >> Pročitaj celu vest na sajtu ItRešenja.com <<

Omogućujući razumnu uštedu energije, 272B1G takođe omogućava veliku produktivnost zahvaljujući čitavom nizu visokih performansi i inteligentnih ergonomskih karakteristika, uključujući IPS tehnologiju, LowBlue način rada i Smart Ergo Base.

Monitor je vrhunski izbor za korisnike koji traže super energetski efikasne alate sa sjajnim performansama, jer monitor udovoljava najnovijim standardima energetske efikasnosti kao što je Energy Star 8.0 sertifikat.

Philips 272B1G monitor podržava Philipsovo dugogodišnje zalaganje za održivost i okolinu. Posebno je dizajniran da ima najmanji mogući uticaj na okolinu. U skladu s RoHS 1 standardima, ovaj ekološki monitor u potpunosti je bez supstanci poput olova, žive i PVC / BFR, dok se svi plastični i metalni delovi kućišta, kao i ambalaža, mogu u potpunosti reciklirati.

Zeleno je u trendu

Uparivanje novog energetski efikasnog dizajna s nizom tehnologija za uštedu energije, Philips 272B1G predstavlja vrhunac održivosti i produktivnosti.

Među tehnologijama koje pomažu da Philips 272B1G pređe u viši energetski razred, a istovremeno osigurava izvrsne performanse, PowerSensor otkriva odsutnost korisnika putem bezopasnih infracrvenih signala i automatski smanjuje osvetljenje monitora, smanjujući troškove energije i do 70 posto. Monitor dolazi i s tehnologijom LightSensor koja podešava osvetljenje slike u zavisnosti o uslovima osvetljenja u sobi i opcijom potrošnje Zero Power kojom se zaustavlja latentna potrošnja energije jednostavnim pritiskom prekidača za potpuno isključivanje koji je prikladno smešten sa njegove zadnje strane. Time se postiže nulta potrošnja energije smanjujući još više negativnu emisiju ugljen-dioksida. Zahvaljujući svojoj novoj karakteristici sa efikasnom potrošnjom energije, Philips 272B1G koristi novu tehnologiju LED pozadinskog osvetljenja koja održava osvetljenje i boju koristeći znatno manje energije. Energetski razred A++ dodatno naglašava energetsku efikasnost modela.

Savršeni spoj održivosti i visokih performansi

Philips 272B1G predstavlja novu generaciju vrhunskih energetski efikasnin radnih alata koje traže moderni profesionalci s posebnom pažnjom prema okolini. Izuzetno energetski efikasan dizajn osigurava produktivnost i visoke performanse što je odgovor na potrebu da industrija nastavlja da se razvija čak i u promenjivim vremenima.

Philips 272B1G ima Full HD monitor rezolucije 1920 x 1080 i IPS tehnologiju, nudeći izvanredne živopisne i oštre slike u kojima se može uživati iz gotovo bilo kojeg ugla. IPS monitori su takođe odličan izbor za profesionalce koji zahtevaju tačnost boja i stalno osvetljenje u svakom trenutku. Štaviše, Adaptive-Sync garantuje besprekoran kvalitet video zapisa.

Profesionalni korisnici imaće robustan, efikasan i izvanredan monitor kako bi udovoljili svojim novim potrebama proizašlim iz transformacije radnog dana s kojima smo suočeni.

Umor očiju uzrokovan višesatnim radom za računarom nije problem sa Philips 272B1G jer dolazi opremljen s glavnim ergonomskim kako bi se povećala udobnost korisnika. Način rada LowBlue i Flicker-free tehnologija doprinose jednostavnom radnom iskustvu, dok potpuno prilagodljiva baza SmartErgo omogućava korisnicima postavljanje monitora u optimalni položaj za maksimalnu udobnost pomažući da se olakšaju fizička naprezanja od dugog radnog dana.

Philips 272B1G monitor dostupan je od jula 2020. godine s preporučenom maloprodajnom cenom od:

Philips 272B1G – 26. 921,00 din (bez PDV-a)

Nastavak na ItRešenja.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ItRešenja.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ItRešenja.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.