Novi Nikon foto-aparati

Izvor: ITsvet.com, 11.Feb.2011, 16:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi Nikon foto-aparati

Nikon je predstavio nekoliko novih foto-aparata. U okviru L serije dostupna su dva Coolpix modela. Prvi je model L120 koji predstavlja zamenu za model L110 i nudi znatno snažniji zum, čak 21x. Ovaj model može da snima video sadržaje rezolucije do 720p, omogućava ISO podešavanja do vrednosti 6400 (u niskoj rezoluciji), ali nudi rezoluciju do 14 MP. Ovaj model poseduje i 3“ LCD ekran rezolucije 921.000 piksela. Drugi model koji je ova kompanija ponudila je L24. On poseduje jeftinija sočiva pa samim tim nudi skromniji zum do 3.6x, kao i značajno smanjene opcije za podešavanje osetljivosti, ali takođe može da snima fotografije do rezolucije 14MP.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Canon predstavio nove fotoaparate iz serije PowerShot

Izvor: Mikro - PC World, 11.Feb.2011

Kompanija Canon predstavila je pet novih modela fotoaparata sa HS sistemom koji su deo porodica PowerShot i IXUS. Novi modeli PowerShot SX230 HS i PowerShot SX220 HS, namenjeni su korisnicima koji često putuju, budući da prvi model ima i funkciju označavanja fotografija GPS podacima. Serija IXUS...

Nastavak na Mikro - PC World...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.