Novi Huawei donosi inovativni način snimanja videa

Izvor: B92, 24.Mar.2019, 18:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi Huawei donosi inovativni način snimanja videa

Još samo nekoliko dana je ostalo do zvaničnog predstavljanja Huawei P30 i P30 Pro telefona, a do sada je već "procurelo" gotovo sve o tim uređajima.

A da bi se upotpunila slika, Huaweijev singapurski ogranak je objavio najbolje funkcije dva telefona, kao i neke promotivne dodatke. Sada ostaje samo da Huawei i zvanično telefone plasira na tržište.

Kada su specifikacije u pitanju, telefoni će nuditi atraktivan dizajn sa gradijentima boja, premijum kamere sa mogućnostima >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kvalitetnog snimanja u uslovima slabog osvetljenja i zanimljivu Dual-View funkciju.

Dual-View Video funkcija će biti omogućena preko OTA ažuriranja. Funkcija će omogućiti kreiranje podeljenog ekrana za video, uz pomoć dve kamere na poleđini, prikazujući široki i zumirani pregled scene.

Ostale specifikacije uključuju 40MP "SuperSpectrum Sensor", sposoban za snimanje u "super high ISO" modu i videa u uslovima sabijeg osvetljenja. Huawei P30 Pro će imati i periskop kameru (10x hibridno zumiranje) sa OIS i ToF senzorom.

Kupovina Huawei P30 i P30 Pro na sam dan pojavljivanja na tržištu 6. aprila, kupcima će omogućiti da dobiju besplatan Huawei Watch GT i JBL Clip 2 zvučnik. Kupci u Evropi će takođe dobiti pametni sat, ali za sada nije sigurno da li će isto važiti i za zvučnik.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.