Novi Dota 2 heroj!

Izvor: ItRešenja.com, 27.Avg.2019, 01:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi Dota 2 heroj!

Prethodnih dana tokom Dota 2 Internationala predstavljen je novi heroj – Snapfire, da bi danas Vlave još jednom iznenadio svoje igrače najavljivanjem novog, Void Spirita.

Već neko vreme se u Dota 2 zajednici priča o tome kako će uskoro stići novi Spirit i sada konačno dobijamo Void Spirita, koji će se pridružiti Stormu, Emberu i Earthu.

Za razliku od Snapfire, još uvek nemamo ideju kako će izgledati magije ovog heroja, ali za sada jedini što znamo je da će on >> Pročitaj celu vest na sajtu ItRešenja.com << stići u Outlanders update-u. Verujemo da ćemo morati da sačekamo bar još par dana kako bi dobili prve informacije o ovom peču, ali do tada pogledajte najavu sa današnjeg programa.

Izvor: Klan RuR

Nastavak na ItRešenja.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ItRešenja.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ItRešenja.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.