Novi Digitalni Media Plejer od Apacera

Izvor: B92, 26.Maj.2009, 22:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi Digitalni Media Plejer od Apacera

Vodeći svetski proizvođač memorijskih modula i uređaja za skladištenje podataka, Apacer, pedstavio je svoj novu AL350 Digital Media Player dajući mogućnost korisnicima da na najednostavniji način gledaju filmove kod kuće.

Izvor: Personal magazin




Samo se priključi na TV, i odmah možete da uživate u svojim omiljenim filmovima, da slušate muziku ili pregledate slike koji su uskladišteni na bilo kom USB uređaju za skladištenje podataka, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kao što je USB disk ili USB portabilni hard disk.

Pored jednostavnosti upotrebe, AL350 ima i HDMI (High-Definition Multimedia Interface), što vam omogućava da reprodukujete audio i video sadržaje istovremeno preko HDMI kabla. AL350 omogućava video rezolucije do 1080i/720p, obezbeđujući korisniku najviši kvalitet slike i izuzetno iskustvo u gledanju filmova. Podržava veliki broj formata fajlova; filmove u AVI, MPEG1/2 i Xvid formatima i razne muzičke fajlove koje možete reprodukovati preko AL350 na TV ekranu.

AL350 je u sjajno crnom aluminijumskom kućištu sa metalik Apacer logom, tako da njegov elegantan izgled savršeno odgovara kućnom okruženju. Pored sofisticiranog dizajna, ovaj mali i lagan uređaj zauzima minimum prostora i lako se može prenositi iz sobe u sobu ili poneti sa sobom gde god da pođete. Jednostavno, sa daljinskim upravljačem i televizorom, korisnik ima odličan audio/video kvalitet na svom home theater sistemu.

Kompatibilan sa raznim kučnim audio/video uređajima, i podržava HDMI/RCA/SCART

Portovi sa zadnje strane AL350 zgodno su postavljeni i laki za korišćenje. AL350 ima HDMI port. Jednostavno koristite HDMI kabl koji istivremeno prenosi audio i video signale i povezuje plejer sa vašim HD TV aparatom ili home theter uređajem, a vi gledajte filmove u rezolucijama do 1080i. Pored njega, AL350 ima i RC i SCART konekcije, ranije popularan standard u Evropi. To mu omogućava kompatibilnost sa svim tipovima televizora. Podržava takođe i Coaxial Audio izlaz, što omogućava visok kvalitet zvuka.

Dizajn za interakciju Čovek - Mašina

AL350 je dizajniran da se veoma lako koristi, sa Human Machine Interaction (HMI) dizajnom. Nema koplikovanih koraka da bi se plejer koristio niti je potrebno da otvarate poklopac i da biste instalirali hard disk. Jednostavno priključite USB uređaj za skladištenje podataka na kome su vaši omiljeni filmovi, kao što je USB fleš ili USB hard disk, uključite TV i možete da počnete. Plejer podržava displej na ekranu (OSD) na 13 jezika.

Nije bitno gde ste, možete da se relaksirate ispred TV-a sa daljincem u ruci u neuporedivom audio/video kvalitetu AL350.

Lak, portabilan i elegantan

AL350 stiže u crnom kućištu sa sjajnom crnom aluminijumskom pločom sa metalik Apacer logoom na sebi, pa odgovara svakom stilu u kući, bez obzira u koju sobu ćete ga staviti. Lagan je kompaktan i veoma lako se instalira, što ga čini veoma portabilnim. Možete ga poneti bilo kuda.

Zahtev korisnika za prostorom za skladištenje video i audio materijala beleži izuzetan rast. Kao odgovor na to Apacer sada nudi uređaje za skladištenje velikih kapaciteta, kao što su fleš memorije, ali isto tako nudi i uređaje koji korisnicima omogućavaju da jednostavno uživaju u svom digitalnom sadržaju.

AL350 je Apacerov odgovor na ovakve potrebe jer korisnicima omogućava najjednostavniji način da koriste digitalni sadržaj sa najvišim video i audio kvalitetom. Plejer stiže sa različitim USB digitalnim uređajima za skladištenje podataka koje proizvodi Apacer i zasigurno će unaprediti vašu digitalnu zabavu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.