Novi Android za LG Optimus 2X, 3D i Black

Izvor: B92, 28.Nov.2011, 16:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi Android za LG Optimus 2X, 3D i Black

Informacija hoće li njihov telefon dobiti zvaničnu podršku za Android 4.0 nešto je što mnogi korisnici uređaja na ovoj platformi željno iščekuju.

Sada je na zvaničnoj italijanskoj Facebook stranici kompanije LG objavljeno da će Optimus 2X, Optimus 3D i Optimus Black dobiti nadogradnju na Ice Cream Sandwich.

Iz ove kompanije su obećali da će spisak biti proširen, te >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da će tokom decembra biti poznato koji još modeli će dobiti novi Android.

Za sada se zna i da će svi SE Xperia modeli iz ove godine dobiti novi Android, korisnici sledećih HTC telefona : EVO 3D, EVO Design 4G, Amaze 4G, Rezound, Sensation, Sensation XE i Sensation XL, kao i Samsunga Galaxy S II, a spisak nije konačan.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.