Novi ASUS Transformer Pad

Izvor: PCAxe.com, 22.Maj.2012, 12:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi ASUS Transformer Pad

Predstavljen na Mobile World Congress-u u februaru ove godine, ASUS Transformer Pad je ovih dana stigao i u prodavnice. U pitanju je pristupačni tablet sa brojnim naprednim mogućnostima. ASUS Transformer Pad je ime dobio po mobilnom docku koji ga transformiše iz tableta u laptop. Pomenuti mobilni dock omogućava da autonomija rada na bateriji poraste na čak 15 sati, a produktivnost značajno povećavaju puna QWERTY tastatura, touchpad i USB/SD card portovi. U osnovi ASUS Transformer Pad-a je NVIDIA Tegra 3 procesor sa četiri jezgra, dok se za odlični zvuk brine ASUS SonicMaster tehnologija. Ljubitelje fotografije i videa će oduševiti kamera rezolucije 8 MP sa auto fokusom. Transformer Pad pokreće Android 4.0 operativni sistem (Ice Cream Sandwich), obogaćen softverom za povećanje produktivnosti.

Nastavak na PCAxe.com...






Povezane vesti

Transformacija sa stilom uz novi ASUS Transformer Pad

Izvor: ItRešenja.com, 22.Maj.2012

Predstavljen na Mobile World Congress-u u februaru ove godine, ASUS Transformer Pad je ovih dana stigao i u prodavnice. U pitanju je moćni, a ipak pristupačni, tablet sa brojnim naprednim mogućnostima. Dostupan u tri elegantne boje ASUS Transformer Pad je ime dobio po mobilnom doku koji ga transformiše...

Nastavak na ItRešenja.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PCAxe.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PCAxe.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.