Novi AMD Ryzen Threadripper sa 32 jezgra, i 64 thread-ova

Izvor: PCAxe.com, 06.Jun.2018, 18:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi AMD Ryzen Threadripper sa 32 jezgra, i 64 thread-ova

AMD je na ovogodišnjem COMPUTEX-u pokazao drugu generaciju Threadripper CPU-ova za high-end desktopove koji će biti spremni tokom trećeg kvartala ove godine.
Čelnici navode da je poboljšanje koje je implementirano u drugu-generaciju čipova jeste povećan broj jezgara na 32. Thread-ovi takođe dobijaju nadogradnju, te ih sada ima 64, dok Ryzen Threadripper 1950X nudi 16 jezgara i 32 thread-ova.

Nastavak na PCAxe.com...






Povezane vesti

AMD na Computexu 2018

Izvor: DANuBeogradu.rs, 07.Jun.2018, 02:29

Na danas održanoj konferenciji za medije u Taipeiu, na Computexu, AMD je po prvi put javno demonstrirao svoje najnovije GPU i CPU proizvode. Novi AMD Ryzen Threadripper procesor za entuzijaste i profesionalce dolazi baziran na unapređenoj „Zen+“ arhitekturi izrađenoj u 12nm tehnologiji i donosi...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PCAxe.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PCAxe.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.