Nova Kingston SSDNow V serija

Izvor: PCAxe.com, 23.Nov.2012, 06:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova Kingston SSDNow V serija

Kompanija Kingston Digital Inc, članica kompanije Kingston Technology Company Inc, nezavisnog svetskog lidera u proizvodnji memorijskih proizvoda je danas objavila da počinje sa isporukom sledeće generacije svog cenovno efikasnog SSDNow modela serije V.
Kingston SSDNow V300 je odlično rešenje za nadogradnju sistema kada su u pitanju korisnici koji brinu o budžetu pri nadogradnji desktop ili laptop računara. SSDNow V300 je 10 puta brži u odnosu na klasičan hard disk koji radi na 7200RPM. Pogoni ga LSI SandForce FSP procesor koji je posebno izrađen za Kingston i optimizovan za korišćenje sa vodećim NAND memorijskim čipovima u industriji koji su izrađeni u 19nm procesu kako bi se dobile sekvencijalne brzine čitanja i upisa do 450 MB/s.
Upotrebom najboljih komponenti u klasi SSDNow V300 kombinuje kvalitet, performanse i povoljnu cenu za nove korisnike SSD-ova ili bilo koga ko želi da nadogradi postojeći sistem.
 

Nastavak na PCAxe.com...






Povezane vesti

Sapphire Edge VS serija Mini PC

Izvor: ITsvet.com, 23.Nov.2012

Kompanija Sapphire je predstavila novu Edge VS seriju Mini personalnih računara. U okviru ove serije su predstavljena dva modela Edge VS 8 iEdge VS 4. Model VS8 karakteriše AMD APU A8 1.6GHz Quad Core procesor i hard drive kapaciteta 500GB. Ovaj model je baziran na Trinity, najnovijoj APU tehnologiji...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PCAxe.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PCAxe.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.