Nova Hearthstone ekspanzija greškom otkrivena pre vremena

Izvor: B92, 10.Mar.2016, 18:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova Hearthstone ekspanzija "greškom" otkrivena pre vremena

Zvanična premijera nove Hearthstone ekspanzije treba da bude ovog petka od 21h po našem vremenu, na zvaničnom Hearthstone Twitch kanalu https://www.twitch.tv/playhearthstone , u okviru American Winter Championships događaja.

Iako se zvanično još ništa ne zna, već duže vreme se spekuliše da je tema ekspanzije “Old Gods”, a sa poslednjim promenama na zvaničnom Hearthstone sajtu , to je bilo gotovo i izvesno, pa se čekao samo petak za potvrdu.

Međutim, da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se razbije nestrpljivost i ekspanzija obelodani i pre velike promocije ovog petka, pobrinuli su se umetnici/majstori neke marketing kompanije u Williamsburg, Brooklyn, koji su na zidu već poprilično završili reklamu za novu ekspanziju i to tako da se sada već sasvim jasno vidi ime novog seta – Whispers of the Old Gods, pa smo ovime dobili i konačnu potvrdu nove ekspanizije i sada nam ostaje samo da dočekamo taj petak uveče i vidimo šta nam novo i uzbudljivo donosi ovaj Hearthstone set.

Izvor: klanrur.rs

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.