Noctua predstavlja dve nove linije ventilatora

Izvor: PCAxe.com, 14.Maj.2014, 11:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Noctua predstavlja dve nove linije ventilatora

Noctua je juče predstavila dve nove linije ventilatora, kao i bogat izbor dodataka. Dok se “redux” linija okreće ka korisnicima sa plićim džepom, tako što Noctua ponovo izdaje svoje stare i popularne modele ventilatora u pristupačnijim izdanjima i pakovanjima, tako se “industrialPPC” (Protected Performance Cooling) linija okreće ka zahtevnijim industrijskim okruženjima i neprekidnom radu.
Naše nove linije proizvoda nam omogućuju da stupimo u kontakt sa grupama korisnika koji su bili van našeg domašaja u prošlosti.” objašnjava mag. Roland Mossig, direktor Noctua-e. “Sa cenom od odprilike 3/4 od standardnih modela, redux linija je idealna za one koji žele jeftiniju kartu za ulazak u svet bešumnog hlađenja sa premijum kvalitetom. IndustrialPPC ventilatori će ispuniti prohteve naših industrijskih klijenata koji žele brže modele za rad u zahtevnijim okruženjima. Međutim, mislim da će se ova linija takođe svideti i PC entuzijastima koji žele ekstremne performanse. Na kraju, sa predstavljanjem ove dve nove linije proizvoda, Noctua je odgovorila na zahtev koji se ponavlja već duže vreme, a to su drugačije boje Noctua ventilatora.
 

Nastavak na PCAxe.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PCAxe.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PCAxe.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.