No Marios Sky je upravo ono što mislite da jeste

Izvor: B92, 31.Avg.2016, 19:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

No Marios Sky je upravo ono što mislite da jeste

Kao što je očigledno sa screenshota, No Mario’s Sky je jedna od onih ”šta bi bilo kad bi bilo” igara, u ovom slučaju stavljajući Super Maria u proceduralno generisan univerzum inspirisan nedavnim hitom No Man’s Sky.

Igra je nastala u okviru Ludum Dare 36 game jama, za svega jedan vikend, i ima praktično beskonačno generisan univerzum gde možete skočiti na glavu ogromnom broju nasumično generisanih Goombi. Naravno, Mario ima i svemirski brod kojim u realnom vremenu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << može da leti sa planete na planetu.

No Mario’s Sky možete downloadovati putem itch.io sajta besplatno. Preporuka je da požurite. Znajući Nintendo, igra verovatno neće dugo ostati online.

Izvor: play.co.rs

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.