Niža cena Xbox One-a u Kini

Izvor: ITsvet.com, 21.Dec.2014, 13:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niža cena Xbox One-a u Kini

Kako se priprema predstavljanje Sony PlayStation 4 igračke konzole na teritoriji Kine, sve je više očigledno da će na toj teritoriji Microsoft obezbediti sniženje cene njihove Xbox One igračke konzole. Da bi bio konkurentan sa svojom ponudom u Kini, Microsoft je obezbedio sniženje njihove igračke konzole od $80. Xbox One bez Kinect-a u Kini košta $600 a uz Kinect jedinicu $694, a nakon najavljenog sniženja za ove uređaje biće potrebno izdvojiti $517 i $614, respektivno. Biće zanimljivo videti da li će ovo sniženje cena biti dovoljno, budući da će cena PS4 biti $468 odmah po pojavljivanju u prodaji.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Ogromna PS4 potražnja u Evropi

Izvor: ITsvet.com, 22.Dec.2014, 11:30

PlayStation 4 igračka konzola beleži neverovatnu popularnost na teritoriji Evrope, toliku da se kompanija Sony muči da izađe u korak sa potražnjom od strane evropskih kupaca. Andrew House, izvršni direktor Sony Computer Entertainment, navodi da je potražnja takva da će već drugu godinu za redom...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.