Nintendo se izvinjava zbog sniženja cene

Izvor: ITsvet.com, 07.Avg.2011, 14:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nintendo se izvinjava zbog sniženja cene

Izvršni direktor kompanije Nintendo, Satoru Iwata, uputio je javno izvinjenje onima koji su među prvima prihvatili njihov 3DS portabl igrački plejer zbog toga što je cena snižena ubrzo nakon prestavljanja. Iwata naglašava da se kompanija oduvek vodila politikom snižavanja cene sa željom da se proširi baza korisnika, ali da nikada do sada Nintendo nije odlučio da tako brzo, manje od šest meseci od kada se uređaj pojavio na tržištu, snizi cenu. Iwata navodi da je cena snižena sa željom da se programeri dodatno uvere u kvalitet i zadobiju još više poverenja u činjenicu da je Nintedno 3DS vredan naslednik DS i da će zabeležiti sličnu bazu korisnika.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Nema podataka o ceni

Izvor: ITsvet.com, 08.Avg.2011, 13:30

U toku protekle nedelje Nintendo je najavio da razmišlja o sniženju cene 3DS za jednu trećinu, manje od pola godine nakon što je sistem predstavljen. Izvršni direktor kompanije Nintedo, Satoru Iwata, pored najavljivanja potencijalnog sniženja govorio je i o Wii U, ali nije želeo da obelodani nijednu...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.