Nintendo planira remaster klasika Super Mario igara?

Izvor: B92, 31.Mar.2020, 10:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nintendo planira remaster klasika Super Mario igara?

Ove godine se obeležava 35 godina postojanja Super Mario Bros., a Nintendo bi mogao da u velikom stilu obeleži zaostavštinu svoje vodeće franšize.

Kompanija navodno radi na nekoliko Mario igara za ovu godinu, uključujući remasterizovane verzije nekih klasičnih naslova.

Remasteri legendi

Dok je nekoliko starih Mario igara već dostupno na konzoli putem usluga NES i SNES Switch Online, Nintendo planira da remasterizuje „većinu“ Mario portfolia, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prenosi Video Games Chronicle. Naslovi uključuju Super Mario Galaxy i luksuznu verziju Super Mario 3D World-a, prenosi Eurogamer, a poslednja uključuje neke dodatne nivoe. Takođe se kaže da je nova igra Paper Mario u pripremi, zajedno sa ponovnim objavljivanjem Super Mario 64 i Super Mario Sunshine.

Čini se da je Nintendo želeo da otkrije svoje Super Mario planove za 35-tu godišnjicu na E3, ali se sajam ove godine ne održava zbog koronavirusa. Umesto toga, Nintendo bi mogao da najavljuje putem digitalne prezentacije, prenosi PC Press.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.