Nintendo beleži pozitivne rezultate

Izvor: ITsvet.com, 17.Jan.2013, 14:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nintendo beleži pozitivne rezultate

U toku pethodne nedelje, tržišni udeo koji beleži kompanija Nintendo zabeležio je najveći porast u protekla četiri meseca, što ukazuje na odličnu prodaju u toku božićnih i novogodišnjih praznika kada je reč o Wii U igračkoj konzoli. Akcije ove kompanije trenutno vrede $12.70, što je porast od 4.87%, a na porast vrednosti sigurno je uticala informacija da je prodato više od 300 miliona ovih konzola od njenog predstavljanja prošle godine. Ova informacija pokazuje i da je Wii U nadmašila prodaju prethodne konzole, popularne Wii, kada je reč o prihodu. Wii, koja je predstavljena u novembru 2006. godine, generisala je $270 miliona prodaje za isti vremenski period.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Beli PlayStation 3 paket u SAD

Izvor: ITsvet.com, 18.Jan.2013, 09:42

Sony će uskoro predstaviti belu PlayStation 3 konzolu u SAD u Kanadi. Nekoliko kanadskih i američkih sajtova za online kupovinu su naveli u svojim ponudama bele verzije PS3. Reč je o konzoli sa 500GB skladištenog kapaciteta u okviru kojeg su kupcima dostupne i tri igre – Little Big Planet 2, Infamous...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.