Nintendo Wii Mini i zvanično

Izvor: ITsvet.com, 28.Nov.2012, 17:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nintendo Wii Mini i zvanično

Nakon gotovo 100 miliona jedinica prodatih širom sveta, Nintendo Wii konzola dobija novi izgled i novu cenu. Od 7. decembra Wii Mini kućna konzola će biti dostupan u Kanadi po preporučenoj maloprodajnoj ceni od $100 pri čemu ova konzola fokus usmerava na Wii igre. Ovaj sistem može da reprodukuje više od 1400 disk baziranih Wii igara. Wii Mini je manja nego originalna Wii konzola, nema GameCube kompitabilnost i internet pristup,a biće dostupna u matirano crnoj boji sa crvenim ivicama. Sistem se isporučuje i sa crvenim Wii Remote Plus, crvenim Nunchuck kontrolerom i radi sa većim delom Wii dodatne opreme. Veliki broj Nintendo Wii igara će biti nakon početka dostupnosti ove konzole dostupan po ceni od $20.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Nintendo Wii dobija prvi redizajn

Izvor: Playsomnia.com, 29.Nov.2012, 01:06

Iako je već dobio naslednika, Nintendo Wii će do kraja godine dobiti novo izdanje. Kao i konkurencija, novi model će biti smanjena verzija - težina i dimenzije idu nadole, ali zajedno sa njima nestaju i određene opcije. Novi Wii neće imati WiFi podršku (niti može da se poveže na Internet), kao...

Nastavak na Playsomnia.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.