Nexus 7 vs Kindle Fire HD

Izvor: ITsvet.com, 24.Sep.2012, 13:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nexus 7 vs Kindle Fire HD

Kada je Google predstavio Nexus 7 ranije ovog leta, ovaj model je reklamiran kao uređaj sa najboljim u klasi 7“ IPS LCD ekranom rezolucije 1280x800 piksela. Ovaj model je došao sa mogućnošću reprodukcije HD slike koristeći tehnologiju koja se koristi za veće 10“ uređaje. Prodaja je bila u skladu sa pozicijom. Kada je međutim Amazon predstavio svoj Kindle Fire HD 7“ model sa HD ekranom, ovaj model je u potpunosti nadmašio Google-ov uređaj kada je reč o kvalitetu ekrana. Najnovija istraživanja ukazuju da to nije bio samo početni utisak, već da Amazon uređaj poseduje mnogo bolji ekran u odnosu na onaj koji se ugrađuje u Nexus 7 model.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Nexus 7 vs Kindle Fire HD

Izvor: ItRešenja.com, 25.Sep.2012, 11:01

Kada je Google predstavio Nexus 7 ranije ovog leta, ovaj model je reklamiran kao uređaj sa najboljim u klasi 7“ IPS LCD ekranom rezolucije 1280×800 piksela. Ovaj model je došao sa mogućnošću reprodukcije HD slike koristeći tehnologiju koja se koristi …The post Nexus 7 vs Kindle Fire HD appeared...

Nastavak na ItRešenja.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.