Netfliks ukida neaktivne naloge

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Maj.2020, 11:39

Netfliks ukida neaktivne naloge

Planiraju da očiste platformu...

Netflix planira da ukine naloge onih korisnika koji servis ne posećuju, a svakog meseca ipak plaćaju pretplatu, budući da postoji mogućnost da iz nekog razloga nisu upoznati da izdvajaju novac za uslugu koju ne koriste.

Kompanija je tako nedavno najavila da će kontaktirati korisnike koji nisu aktivni više od dve godine, te će, ukoliko ne dobije odgovore, neaktivne naloge ukinuti. Korisnici će tako dobiti mejlove u kojima se zahteva >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << potvrda da žele da sačuvaju svoje naloge, te obaveštenja u okviru aplikacije, koja do njih svakako neće stići budući da su neaktivni.

Gubitak ovih korisnika neće biti veliki udarac za Netflix, budući da neaktivni nalozi čine manje od 1% od ukupnog broja korisnika. Tako će kompanija izaći u susret onima koji nisu svesni da plaćaju, a ne gledaju, pa ostaje da se vidi hoće li na isti način odreagovati i drugi streaming servisi koji se do sada nisu bavili ovim problemom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.