Netfliks testira jeftinije pakete

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Avg.2020, 22:38

Netfliks testira jeftinije pakete

Kreću od Indije...

Netflix testira nove, jeftinije pakete u Indiji.

Ova kompanija predstavila je Mobile+ plan za one pretplatnike koji žele striming u HD kvalitetu, ali koriste Netflix samo na mobilnom telefonu, tabletu ili računaru (ne i na TV-u). Cena ovog mesečnog paketa je 349 indijskih rupija (4,1 evra).

Testiranje novog pretplatničkog paketa dolazi nekoliko meseci nakon što je Netflix u Indiji predstavio plan samo za mobilne uređaje, čija cena >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je 199 indijskih rupija (2,3 evra).

Ovaj paket, kao što mu samo ime kaže, omogućava korisnicima da pristupe Netlflix-u samo putem mobilnog telefona, a kvalitet striminga spušta se na 480p.

Još uvek nema naznaka da će slični paketi doći i u Srbiju, ali to možda i ne bi bilo loše rešenje, s obzirom na to da mnogi korisnici koriste Netflix uglavnom na laptopovima i mobilnim telefonima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.