Nepo System: Vaš notebook je naša briga!

Izvor: ItRešenja.com, 19.Nov.2019, 16:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nepo System: Vaš notebook je naša briga!

Vreme praznika se bliži, lampioni su već popaljeni, grad je ukrašen. Još malo u šetalačkim zonama će biti postavljene drvene kolibe sa vinom, biće hladno, ali ćemo se osećati ispunjeno. Misli će nas voditi ka retrospektivi godine koja je na izmaku. Kako ste vredno radili na poslu, renovirali kod kuće, bili na odmoru da se sunčate 10 dana ili aktivni obilazili gradove jer vas prethodna varijanta smara. Bottom line,  godina manje do te dugo očekivane penzije, iako ste na polovini staža, >> Pročitaj celu vest na sajtu ItRešenja.com << ali neka, strpljen-spasen što bi rekla izreka.

I dok razmišljate o ostvarenom/neostvarenom što ste na početku zacrtali, razmišljate koliko ste vredno radili pa je red jednom i sami sebi da kupite poklon. I odluka je pala na nov računar. Desktopi su out, nit ste gamer nit grafički dizajner nema potrebe za tim, u ovim malim čudima od laptopa ima dovoljno snage za vše potrebe. Pa razmišljate koliko je tehnologija otišla daleko da je danas manje više sve prenosno postalo. Manje veličine, veće preformanse, kraći rok trajanja kad se bolje razmisli. Svake godine nove generacije softvera i hardvera izlaze da više niste ni sigurni da će uređaj biti bar u okviru aktelnih stvari u narednih 6 meseci.

I sad razmišljate o opravdonasti kupovine, čekate taj ključni argument koji treba da prevagne tas na vagi i da se odlučite da pazarite. Onda još više razmišljate za šta sve već svoj novi uređaj možete da koristite i onda ključni momenat, uzećete touch koji je između tableta i laptopa,  popularni hibrid, tako ćete konačno moći da se bavite pisanjem ili da odgledate tutoriale da bi ste bili konkurentniji na tržištu rada jer ranije niste sebe mogli da naterate da dođete sa posla i ponovo sednete u radnu stolicu, previše za jedan dan.

Odluka je pala, kupuje se 2 u 1 uređaj, onda idu slatke muke istraživanja tržišta, brend, specifikacije, cena, da li ima na stanju, prodavnice, popusti, odloženo plaćanje. Toliko parametara treba uzeti u obzir da bi se izabrala adekvatna kupovina, da se plašite da se niste previše zaglibili jer ne možete da odlučite. Na raspolaganju je uvek neko iz bliže okoline ko se doznaje bolje od vas, kum, brat, komšija sa trećeg, pa kreću konsultacije. A vi ste pedeseta osoba koja pita isto i već su im svi preko glave, pa onda kreću sa negativnim komentarima: „a  šta će ti to, pa već imaš“, „malo para si odvojio, to neće da radi“ ili krenu da vas gađaju sa nekim stručnim izrazima, a vi se pravite da razumete. Vidite da ste pogrešili što ste tražili savet, nazad na tablu za crtanje.

Na kraju, sami ste našli uređaj u cenovnom rangu koji je za vas prihvatljiv, kupili uređaj koji će vas verno služiti i onda dolazi momenat o kome niko od nas ne razmišlja prilikom kupovine- servisiranje koje će u jednom trenutku sigurno doći. Takođe, kao što smo već naveli tehnologija brzo napreduje, na uređajima koji su manjih veličina veliki kompromisi se prave po pitanju kapaciteta radne memorije i prostora za skladištenje. Na početku deluje dobro, kako vreme prolazi vaše potrebe će rasti. I mislite da je tako kako je i nema načina za poboljšanjem, moraćete u jednom tretnuktu neki drugi uređaj kupiti. Pre nego što se opredelite za taj korak posetite Nepo System, servis koji je dugi niz godina na raspolaganju korisnicima i servis koji ima ogromno iskustvo na polju laptopova. Donesite uređaj za početak na preventivno održavanje, jednom do dvaput godišnje, zavisno od načina korišćenja. Uklone se nečistoće, zameni se termalna pasta i uradi se dijagnostika komponenti, da jednostavno znate kakvo vam je zdravlje uređaja. Kada je laptop već tu, zamolite da vam se provere i mogućnosti za nadogradnjom. Sigurno ćete dobiti bolji savet po pitanju povećanja kapaciteta i performansi uređaja nego da pitate ljude iz vaše bliže okoline koji baš i ne vole da ih drugi zapitkuju.

Da sumiramo, Nepo System je servis laptopova, ovlašćen za Dell, Acer, HP i Samsung uređaje, raspolažu sa velikim iskustvom i lagerom rezervnih delova. Vi imate nov ili planirate nadogradnju postojećeg laptopa. Idealan momenat da saradnja počne kad je već godina na izmaku i svi smo u prazničnom raspoloženju. Ho-Ho-Ho što bi neki rekli.Više o Nepo System servisu možete naći na ovom link-u.

Nastavak na ItRešenja.com...






Povezane vesti

Nepo System: Vaš notebook je naša briga!

Izvor: DANuBeogradu.rs, 20.Nov.2019, 13:02

Vreme praznika se bliži, lampioni su već popaljeni, grad je ukrašen. Još malo u šetalačkim zonama će biti postavljene drvene kolibe sa vinom, biće hladno, ali ćemo se osećati ispunjeno. Misli će nas voditi ka retrospektivi godine koja je na izmaku. Kako ste vredno radili na poslu, renovirali...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ItRešenja.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ItRešenja.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.